“Pranic Healing accelerates the natural healing process of the body”
  – Mcks

dreamstime_m_5201565

 

Pranic Healing voor, tijdens en na Zwangerschap

 

Tijdens de zwangerschap gaat het lichaam door een ongelooflijk proces van veranderingen.
Om dit proces goed voor te bereiden, te ondersteunen af te ronden kan Pranic Healing op meerdere manieren verlichting geven.
Protocollen verhelpen pijn en ongemak maar zijn ook zeer zinvol voor:

 

  1. Meer fysieke kracht en rust
  2. Verneld herstel na de bevalling
  3. Faciliteren van het geboorteproces
  4. Verhogen van vruchtbaarheid en potentie
  5. Vermijden of voorkomen van een miskraam

 

Een partner die Pranic Healing zelf leert is ideaal!

 

Je kan ook jezelf leren behandelen en voor de zwangerschap deelnemen aan de workshop . Als je kindje er eenmal is kan je hem of haar geweldig helpen met de eenvoudige technieken.

 

“In de week van de aanloop naar de bevalling, was het fijn om Zoë af en toe te kunnen bellen of smsen met vraag van ondersteuning op momenten dat ik spanning voelde opkomen, of dat het woelig werd in de buik. En vaak direct verlichting te voelen.

Soms voelde ik mij spontaan ook plots veel lichter en energieker, en bleek dan achteraf dat Zoë mij een healing op afstand had gegeven…

Ik heb me zeer gesteund gevoeld. Te weten dat er ook extra ondersteuning was op energetisch niveau. We voelde ons sowieso erg gedragen, maar het was een soort extra geruststelling en luxe om de natuur op die manier ook een handje te helpen.

 De bevalling van onze dochter was een heel bijzondere ervaring waar geen pijn aan te pas kwam. Geen idee of het kwam door de ondersteuning met Pranic healing, of door mijn eigen innerlijke voorbereiding. Ik denk dat het een combinatie was van beide.
 
Ik kan deze extra ondersteuning aanraden aan elke zwangere vrouw. Als zwangere ben je voortdurend aan het dragen, wat een heel bijzonder proces en innerlijke bewegin is. Om je dan zelf een beetje te laten dragen en bijstaan in dat proces op energetisch niveua is een cadeautje dat elke vrouw aan zichzelf zou moeten geven.
Daarnaast denk ik ook dat het een cadeautje was voor mijn dochter. Tijdens de bevalling was zij zo relaxed, dat de verloskundige er verwonderd om moest lachen. Een baby die zo relaxed het geboortekanaal doorgaat, moet wel heel veel vertrouwen hebben in het leven! Ik ben er zeker van dat ook zij de positieve ondersteuning heeft ervaren, en ben erg dankbaar dat zij hierdoor een hele mooie start van haar leven heeft gehad. Zeker als je nu ziet hoe een stralend en gelukkige baby het is…”

   – Meikeminne