Eef BoEefns

Pranic Healing Docent, Pranic Healer ennvakdocent bij Vumc

 

 

Eef is geboren en getogen in Tilburg.

Op haar achttiende verliet ze Brabant en verhuisde naar de grote stad, Amsterdam. Daar ging ze in 2003 Bewegingswetenschappen studeren aan de VU en verdiepte zich onder andere in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam.

 

Eef volgde tijdens haar master een docentenopleiding die haar de bevoegdheid gaf om les te geven. Sinds 2010 werkt ze bij Vumc Amstel Academie als vakdocent anatomie, fysiologie en pathologie. Eef verheugt zich over het feit dat ze begin 2013 in aanraking is gekomen met Pranic Healing en nu ook met de anatomie, fysiologie en pathologie van het energielichaam van de mens mag werken.

 

Op dit moment is Eef als healer, docent en erkend organisator van Pranic Healing Nederland/België actief. Op deze manier is ze in de gelegenheid om meer mensen met Pranic Healing in contact te brengen en bij te dragen aan het gezamenlijke doel: “hemel op aarde bewerkstelligen.”

 

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Zoë mij in contact heeft gebracht met Pranic Healing en dat ik mijn eerste workshop (Basic Pranic Healing) bij Vivek Joshi heb mogen volgen. Master Choa Kok Sui heeft een geweldig mooi en krachtig systeem ontwikkeld waarmee vele mensen de kans krijgen te groeien, gezond te zijn en zich te ontwikkelen op zowel spiritueel gebied als in het dagelijks leven.

 

Het volgen van een workshop en meedoen met de meditaties zijn ware cadeautjes die je jezelf kan geven. Ik geniet iedere keer volop en verwonder me steeds weer over de grote kennis die er is en mooie ervaringen die iedereen opdoet. Ik gun het iedereen om hier mee in aanraking te komen.

 

Pranic Healing geeft mij antwoorden op vragen die ik had. Wil je weten welke vragen? Kom dan een keer naar de meditatie of workshop en ik vertel het je graag!”

 

Eef Bons | www.soulibri.nl | eef@soulibri.nl | (0)6 51 01 91 84