Astrid SprAstriduit – van Lierop

Astrid is Pranic Healer en Pranic Healing Organisator

 

 

Mijn naam is ben Astrid Spruit-van Lierop, 34 jaar en woon in Diemen.

Ik ben initiatiefneemster van Positieve Kijk, een website waar ikpositiviteit deel!

 

“Ik ben in 2013 via een Groupon in aanraking gekomen met Pranic Healing. Altijd al had ik eens willen mediteren, maar het lukte mij nooit. Ik had het geduld niet, wilde er in mijn drukke agenda geen tijd voor maken en had geen idee wat het mij kon brengen. Tot ik de Groupon kocht, 10 x mediteren in Amsterdam, bij Zoë.

Na een paar keer kon ik echte rust ervaren en begon ik het heerlijk te vinden. Ik wilde meer weten, was nieuwsgierig en maakte een aantal afspraken voor een behandeling. Wat ik toen heb ervaren is echt ontzettend gaaf. Ik voelde de energie, voelde mij opgewekter, beter, energieker, vrolijker! Het was letterlijk een wonder voor mij hoe dit nu werkte. Daar moest ik dus ook meer van weten 😉

Zodoende heb ik in oktober 2013 de workshop Basic Pranic Healing gevolgd, ik was één van Zoë haar eerste studenten en heb het weekend als heerlijk ervaren. Er gingen letterlijk nieuwe deuren open. Nu mag ik mij officieel organisator noemen en dat vind ik geweldig. Mijn steentje in dit mooie geheel bijdragen, zelf behandelingen geven, mensen erover leren en vertellen en samenwerken met mijn docent.

Een geschenk waar ik heel dankbaar voor ben.”

 

Astrid van Lierop | www.positievekijk.nl | info@positievekijk.nl | (0)6 18 81 83 40