Lard Adrian

Lard Adrian

 

Lard is Pranic Healer, Pranic Healing Organisator en docent in opleiding, Docent drama, Coach en Acteur

 

Energie volgt gedachten’

Als we dat nu eens echt ter harte nemen; dan gaan we vanzelf wel opletten op wat we denken. En dan gebeurd er iets heel interessants….

Lard Adrian is van origine acteur.Afgestudeerd aan de toneelschool Arnhem in 2002. Hij is daar nog steeds in werkzaam en doceert ook aan de hogeschool voor de kunsten in Arnhem op de Docent Theater Opleiding op ArtEZ.

 

Hiernaast is Lard zijn horizon aan het verbreden en is in 2011 bij ICM Trainingen&Opleidingen ook coach geworden.Lard is nu organisator van Pranic Healing Nederland/België

Lard is ontzettend blij dat hij Zoë tegen het lijf is gelopen.

 

“ Soms wil je wel de wereld een beetje beter maken, maar weet je gewoon niet hoe. Je doneert wel eens wat; je kijkt om je heen en je helpt wel eens iemand oversteken, maar daar echt richting aan geven is altijd lastig geweest.

 

Zo veel mensen lopen met klachten waar ze niks mee kunnen; die maar door modderen om het maar even zo te formuleren. Fysiek, emotioneel, mentaal en ook op het gebied van zingeving. Ik zelf ook. Dan kom je ineens een methode, een techniek tegen die deuren opent. Deuren naar een duidelijk begrip over energie, weg van de mystiek. Zonder in te boeten aan kennis en kunde. Religie overstijgend en ontzettend praktisch en effectief. Voor iedereen! De workshop bij Zoë was een eerste hele grote deur!”

 

“De Twee Harten meditatie vind ik ongelofelijk! Ik vind het spannend en enerverend. Het geeft me energie en tegelijkertijd brengt het me rust en vrede zodat ik een beter zicht krijg op mijn leven”

 

‘Laat de hele aarde gezegend zijn met begrip, harmonie en goddelijke vrede.’

(Uit de twee harten meditatie door Master Choa Kok Sui)

 

Lard Adrian | www.lardadrian.nl |  lardadrian@gmail.com | (06) 25 55 06 21