” You are not expected to believe what will be taught to you blindly.
Instead, we ask from each of you to evaluate intelligently what will be shared.”
– Mcks

 

bphboeknederlands

 

Wat leer je in deze workshop?

 

Na deze 2 dagen heb je geleerd hoe je het met je tastzin (handen) energie kunt waarnemen. Je maakt kennis met de basisprincipes van Pranic Healing en je leert hoe het het fysieke lichaam beïnvloed wordt door energie en wat de fysieke functies van de chakra’s zijn.

 

Je bent in staat de balans van het lichaam zonder fysieke aanraking te scannen. Je kunt disbalansen ontdekken, het energielichaam reinigen, vitaliseren en tal van kleinere en grotere fysieke klachtenondersteunen middels grondig onderzochte protocollen uit het basis boek.
Daarnaast maak je kennis met de krachtige Meditation on Twin Hearts ofwel Twee Harten Meditatie.

 

De tweedaagse workshop is een rijke bron aan kennis die dieper inzicht verschaft in de werking van energie en direct toe te passen is in de je dagelijks leven.

 

 

Kan iedereen Pranic Healing leren?
Ja, iedereen kan Pranic Healing leren, het is niet nodig bijzondere aanleg te hebben om energie te leren voelen en er mee te werken! Bijna iedereen “voelt” de energie tijdens de workshop en zelf als dat meer oefening kost kan je al met goed resultaat jezelf en anderen behandelen.

 

Certificaat van deelname
Na de workshop krijg je een certificaat van deelname, uitgegeven door het Institute for Inner Studies Hiervoor is het belangrijk volledig bij de les aanwezig te zijn. Je kan middels het certificaat meedoen aan vele vervolgcursussen in binnen- en buitenland.

 

 “Met Pranic Healing heb ik een krachtige tool in handen om mijn dochters bij de staan bij allerhande vervelende kwalen en ziektes. Ik ervaar het als een geschenk. Het verlicht het verzacht het heelt.

*****
 “ Het volgen van een workshop en meedoen met de meditaties zijn ware cadeautjes die je jezelf kan geven. Ik geniet iedere keer volop en verwonder me steeds weer over de grote kennis die er is en mooie ervaringen die iedereen opdoet. Ik gun het iedereen om hier mee in aanraking te komen.
Pranic Healing geeft mij antwoorden op vragen die ik had. “

*****

“De basic pranic healing workshop is een mooie, waardevolle training en ervaring. De eerste stappen op weg naar het geven van healingen met prana. Zoe is een goede, geduldige lerares die met veel plezier en liefde haar kennis en ervaring overbrengt.”
*****
“ Dank je wel voor een inspirerend weekend waar ik veel heb kunnen oefenen en veel heb geleerd. Het is een uniek weekend geweest met nieuwe inzichten en een warm gevoel van verbondenheid. “
 

 

De workshop bestaat uit 3 niveau’s:

 

Niveau 1: Basic Healing
De technieken zijn makkelijk te begrijpen en gebruiken. De tastzin wordt ontwikkeld. In 3 tot 5 sessies boeken de meeste mensen mooie resultaten.Afhankelijk van het houding van de student kan in enkele dagen, weken of maanden de stof beheerst worden.

 

Niveau 2: Intermediate Healing
De technieken zijn nog steeds relatief makkelijk. Pranic ademhaling wordt geïntroduceerd. Visuele concentratie is optioneel maar niet perse nodig.
Ook op dit niveau zijn er 3 tot 5 sessies nodig voordat er moeilijker klachten behandeld kunnen worden.De student beheerst de stof in enkele weken tot 2 maanden van regelmatige beoefening. Bijven oefenen op vrienden en kennissen is de sleutel tot succes!
.
Niveau 3: Distant Healing
Op dit niveau wordt de het intellectueel vermogen geleidelijk ontwikkelt. Het kan enkele weken, maanden tot een jaar of 2 van regelmatige toepassing nodig hebben voordat de student de technieken op juiste wijze kan toepassen en succesvolle behandelingen op afstand kan geven. Regelmatige oefening baart kunst.