“Pranic Healing accelerates the natural healing process of the body”

  – Mcks
  • Zoe Nijsten

 

Een Pranic Healing Consult is ontspannend bij iedere vorm van pijn of ongemak.

Zoe Nijsten geeft vanaf September weer behandelingen op vrijdag in De Berkeley in Bergen (nabij Alkmaar).

Pranic Healing kent vele toepassingen waaronder:

 

  1. Verlichting van stress
  2. Pijnverlichting bij zwangershap, koorts, griep en blessures e.a.
  3. Ondersteuning bij chronische klachten zoals hart- en nierproblemen
  4. Ondersteuning van het afweer en immuunsysteem voor herstel na ziekte
  5. Verlichting bij uitdagingen als angsten, fobieën, verslavingen en depressie

 

Zowel de behandeling als de meditaties kunnen heel goed gebruikt worden als preventieve zorg ter voorkoming van stress en ziekte.

 

Een consult geeft middels een scan de balans weer van de grote energiecentra. Naast pijnverlichting en ontspanning geeft deze scan ook inzicht in en ondersteuning bij persoonlijke uitdagingen. Op basis van de scan kan worden gekeken naar langduriger oplossingen voor een betere balans en meer permanent herstel bij terugkerende uitdagingen en klachten. Bij chronische klachten zijn meerdere behandelingen raadzaam en leren wij je naast persoonlijke ondersteuning het liefst zo snel mogelijk jezelf te behandelen of je te laten helpen daar een vriend, vriendin of partner zodat je niet veelvuldig op consult hoeft te komen.

 

Wat kan je verwachten tijdens een behandeling?
Tijdens de behandeling zit je rustig op een stoel. Je draagt comfortabele kleding, bij voorkeur geen leren riem en geen zijde (dit hindert de doorstroom van energie.) Een medische diagnose is niet noodzakelijk maar wel handig.

 

Pranic Healing is een aanvulling ter ondersteuning van reguliere zorg en werkt bij voorkeur op basis van de onderzochte protocollen uit de boeken van Master Choa Kok Sui.

 

Een Pranic Healer bepaalt op basis van een scan waar een tekort of een teveel aan energie is opgeslagen in het energielichaam. Het energielichaam wordt hierna grondig gereinigd en de energie aangevuld waar nodig. Het fysieke lichaam wordt hierbij niet aangeraakt.

 

Het is niet de healer die het lichaam herstelt, dat doet je eigen lichaam zelf op basis van de werking van de energie die verwijderd en toegevoegd.

 

Relatie tussen het fysieke lichaam en energielichaam
Omdat er een relatie is tussen het energielichaam en het fysieke lichaam is het effect van de behandeling soms direct en vaak binnen enkele uren of dagen voelbaar.
Eenvoudige kleine klachten zijn meestal direct te verhelpen, voor chronische klachten is herhaling noodzakelijk. De Twee Harten Meditatie geeft hierbij extra ondersteuning.

 

De basisprincipes zijn eenvoudig en voor iedereen te leren.

 

Voor het beste resultaat wordt verzocht niet te douchen 12-24 na de behandeling.

 

Healing op afstand
Behandelingen kunnen op ook afstand worden gegeven. Dit werkt omdat energie gedachte volgt en we, net als je mobiel is aangesloten op een gsm netwerk, wij allen zijn aangesloten op het energie circuit van de aarde. Met enige kennis en uitleg logisch en toepasbaar.
Je leert deze manier van behandelen zelf te begrijpen en uit te voeren al in de basis workshop.

 

“ In april 2015 heeft Zoë mij drie keer behandeld met Pranic Healing. Mijn klachten waren voornamelijk onder te verdelen in slapeloosheid en een vastzittende linker schouder. Voor deze laatste ben ik ook al drie jaar onder behandeling bij een Osteopaat. Na twee sessies waren de schouderpijnen tot de helft gereduceerd en sliep ik in plaats van de gemiddelde vier uur nu bijna zes. Na de basisworkshop pas ik de technieken met succes nu ook op mezelf toe. Ik kan iedereen aanraden om eens te ervaren hoe snel sommige aandoeningen kunnen verdwijnen.”
  
– Michel