“Beauty is truth’s smile when she beholds her own face in the perfect mirror”
– R. Tagore
dreamstime_xl_27669240
Misschien wel de meest wonderbaarlijke toepassing van Pranic Healing…

 

Als je middels de basisprincipes leert hoe energie werkt is het heel wat minder verwonderlijk dat ook je schoonheid kan ondersteunen middels de zelfherstellende kwaliteit van energie.

 

Mediteren helpt verjongen en behandelingen kunnen je helpen bij een positief zelfbeeld en daadwerkelijk een slanker of voller lichaam en gezonde huid met minder rimpels!

 

Belangrijk is dat je niet rookt (anders is het effect minimaal) en relatief emotioneel in balans bent. Grotere rust krijg je middels de Twee Harten Meditatie die deel uitmaken van je behandeling.

 

Of je nu jong of ouder bent, en hoe je er ook uitziet;
Deze behandeling is heerlijk voor je zelfvertrouwen en ontspannend voor je hele lichaam.

 

“De Pranic Facial is een heerlijke behandeling, t verstevigd voelbaar de huid en geeft een heerlijke tinteling in het gezicht, lijntjes worden mindere diep en sommige verdwijnen helemaal! Heel bijzonder…”
*****
” The pranic facial treatment was deeply relaxing.

I cannot believe the results, my skin feels plump and tighter, it looks brighter, my pores are smaller and I have an amazing healthy glow. This is even more impressive than my favourite facial! “
 
*****
” De Pranic Body Sculpting is een bijzondere behandeling die ervoor zorgde dat ik voor het eerste in mijn leven niet meer verlangde naar suiker.
Ik was ondanks dat ik Pranic Healing technieken ken, waardeer en gebruik best sceptisch maar het resultaat mocht er zijn.
Zelfs een slankere taille en steviger huid, direct zichtbaar na de sessie en uiteindelijk hielp het me enorm van mijn eigen schoonheid te genieten en verloor ik maar liefst 7 kilo.”