“Pranic Healing is a gateway to the Higher Teachings”
– Mcks

 

Boeken Mcks

 

Advanced Pranic Healing

 

Verdiep je kennis uit de basis workshop en leer meer over het gebruik en de potentie van kleurenprana ter ondersteuning voor zowel kleine fysieke klachten en voor grondiger behandeling van chronische klachten. In deze workshop leer je niet alleen het energie niveau van de chakra’s te behandelen maar kijken we ook naar de diameter van de chackra en leren we deze indien nodig in balans te brengen.

 

 

Pranic Psychotherapy

 

Deze workshop geef inzicht in de mentale functies van de chakra’s en gaat in op dieperliggende uitdagingen en oorzaken die ten grondslag kunnen liggen aan allerlei vormen van fysieke maar ook mentale uitdagingen zoals depressies, angsten, fobieen en verslavingen.

 

De methode is en blijft helder en praktisch. We kijken nog steeds naar balans en omvang van de chackra’s maar verdiepen ons verder in hun functies en kunnen op basis van balans en functie een profielschets maken voor het uitlichten van persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.

 

 

Voor ieder die meer wil leren is er nog veel meer…

 

Voor Achieving Oneness, Pranic Crystal Healing, Psychic Self Defense en Pranic Body Sculpting en meer kan je terecht bij Pranic Healing Nederland en België.
pranic-heal_final_logo