Zoe & Pranic Healing 2
Zoë Nijsten is met veel plezier deel geweest van een landelijk en werelwijd team van docenten, healers, organisatoren en vrijwilligers. Op dit moment geen zij geen les als Pranic Healing docent.

 

Zoë gebruikt haar kennis over energetica voor het begeleiden van meditaties en drumcirkels in omgeving Alkmaar/Schoorl/Hargen aan Zee.

 

 

Pranic Healing blijft een bijzondere basis en grote inspiratiebron in het werk dat zij nu doet.
 Voor vragen over Pranic Healing of haar Drumcirkels ben je van harte welkom.
Nieuwsgierig? 
Bel gerust voor meer informatie: 06-47438880

 

Meer over Sun Mountain Studio
Sun Mountain Studio dank haar naam aan het prachtige gebied Sun Mountain in Oregon USA.
Met uitzicht op de besneeuwde bergtoppen van “Three Sisters” werden de fundamenten gelegd voor het leren werken met en bouwen van een team in samenwerking met mijn dierbare vriend Hank Queen.
Na een prachtige leertijd in Amerika werd Sun Mountain Studio een thuishaven voor Therapeutische Massage en Pranic Healing in Amsterdam. Ik deed dit werk jarenlang met grote liefde en toewijding.

 

Van Sun Mountain naar “Het Kleine Aardse Paradijs”
Ik wilde mijn werk voortzetten nabij de bossen, zee en duinen, in een prachtige omgeving die voor mij iets weg heeft van de wilde natuur en kracht van Noord Amerika.
Net na die verhuizing begon mijn eigen ongelooflijk leerzame reis om te herstellen van de ziekte van Lyme, waarbij ik de dood in de ogen keek en alle zeilen leerde bij te zetten om te overleven.

 

De ervaringen zo doodziek te zijn is nu mijn meest dierbare leermeester. De magie en schoonheid van de natuur gaf me de kracht mijn lichaam te genezen en ik reisde uiteindelijk opnieuw naar Noord Amerika.
Daar werd een eerdere grote passie voor het sjamanisme nieuw leven ingeblazen. Ik verdiepte in stilte in deze oudste vorm van spiritualiteit sinds mijn 23e levensjaar.

 

Toen ik na een bijzondere ceremonie, geheel onverwacht, een drum kreeg, werd dit mijn nieuwe liefde.

 

Het reizen en werken met de drum werd de basis van mijn nieuwe werk waarin op creatieve wijze een deel van mijn kennis over energie kan worden over gedragen middels het werken met de drum.
Voor de prachtige kennis m.b.t. Pranic Healing deel ik graag wat ik leerde en verwijs ik nieuwsgierigen met liefde door naar een collega Pranic Healing docent(e) voor workshops en trainingen.

 

Zelf werk ik telefonisch en op afspraak: 06-47 43 88 80
Je bent welkom in of nabij mijn mooie Finse chaletje dat de naam “Het Kleine Aardse Paradijs” draagt.