Just because science is not able to detect and measure life energy or prana,it does not mean that prana does not exist.
In ancient times, people were not aware of electricity. But this does not mean that electricity does not exist.” 
– Mcks

 

Hoe Pranic Healing ondersteunt
Pranic Healing leert je wat energie ofwel “prana” is en hoe het te gebruiken voor optimale gezondheid en bewustzijn. De technieken zijn krachtig, helder, in de basis eenvoudig en een leven lang toepasbaar.
Of je op zoek bent naar een verbeterde gezondheid en balans of je graag persoonlijk en professioneel blijft ontwikkelen, er zijn vele mogelijkheden tot verdieping.
In eerste instantie versterken de technieken je fysieke lichaam, reguleren stressgevoeligheid en ontwikkel je geleidelijk mentale en intuïtieve vermogens.
De meeste mensen ervaren dit o.a. als:

 

  • Dagelijks meer rust en energie
  • Sneller herstel bij fysieke uitdagingen
  • Afname van stress en emotionele stabiliteit
  • Vergroting en verheldering van je intuïtie en denkvermogen

 

Je bent in relatief korte tijd in staat zowel jezelf als anderen te helpen, je fysieke lichaam en mentale vermogens te versterken, je emoties te verfijnen en tot rust te brengen. Je krijgt vanzelf een positieve invloed op je omgeving, door zelf tot rust te komen wordt je zelfverzekerder en draag je positieve energie met je mee.

 

De eerste stap is gewoon eens kennis te maken.
Dat kan op een evenement, in een meditatieles of in een workshop en middels een persoonlijk consult.

 

 

De Methodiek en reikwijdte van Pranic Healing
De methode is gebaseerd eeuwenoude principes en natuurkundige wetmatigheden, modern en efficiënt vormgegeven en uitgedragen door grondlegger Master Choa Kok Sui.

 

De kwaliteit van dit werk wordt zorgvuldig bewaard, ontwikkeld en uitgedragen door het Institute of Inner Studies. Je kunt de technieken direct gebruiken voor je kinderen, familie en vrienden en het werk is tevens geschikt voor healers en docenten met professionele ambities.

 

Het werk verspreid zich razendsnel en is inmiddels beschikbaar in meer dan 120 landen wereldwijd. Er is en wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Pranic Healing en er zijn al ziekenhuizen (in USA en India) waar reguliere zorg en Pranic Healing hand in hand gaan.

 

Ook in Nederland en België is een groeiend aantal docenten en healers actief en groeit de belangstelling voor deze heldere methodiek die heel gericht gebruikt kan worden voor sneller herstel van zowel fysieke klachten, emotionele disbalans als mentale uitdagingen.

 

Een Pranic Healer is geen arts of psycholoog maar een arts of psycholoog kan wel ook Pranic Healer zijn. Het werk is geen vervanging voor regulier medische ondersteuning maar wel direct toepasbaar als aanvullende vorm van zorgverlening.

 

Kan ik iets moois bijdragen?

 

Door het werk toe te passen help je zowel jezelf als familie, vrienden, patienten en clienten.

 

Pranic Healers kunnen al na 2 dagen hun dierbaren gericht helpen. Het kan direct gebruikt worden als aanvullende vorm van ontspanningstherapie, revalidatie of hulpverlening.

 

Wij zoeken enthousiaste professionele organisatoren, docenten, healers, sponsoren en vrijwilligers die willen helpen dit mooie werk toe te passen, te ondersteunen en te verspreiden!

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.