” An intelligent person studies ideas with a clear objective mind.”
-Mcks
superbrain-yoga

 

Waarom doe je Superbrain Yoga?

 

Superbrain Yoga is krachtige techniek voor mentale rust, focus en helderheid.
Een investering voor gezonde sterke hersenen!

 

  1. Verlichting van stress.
  2. Betere geheugencapaciteit.
  3. Langduriger concentratie vermogen.
  4. Grotere psychologische stabiliteit.
  5. Verbetering bij ADHD, ADD en Dislexie

 

Makkelijker multitasken, sneller lezen en schrijven, mentaal uithoudingsvermogen, gerichter keuzes maken en grotere mentale en emotionele rust en helderheid zijn enige effecten van deze techniek die je met enige uitleg in nog geen 2 minuten per dag kan toe kan passen!
Superbrain Yoga is geschikt voor jong en oud . Zowel ouders als kinderen hebben baat bij deze oefening. Ouders kunnen leren de techniek met hun kinderen samen te doen.

 

Onderzoeksresultaten
Postief resultaat is gemeten o.a. in scholen en voor mensen met Dyslexie en Adhd. De resultaten van deze studies zijn te vinden in Master Choa Kok Sui’s boek Superbrain Yoga.
Onderzoek toont vergroting van Alpha activiteit bij beoefening van Superbrain Yoga.

EEG scans tonen de balans in de hersenhelften.

 

Superbrain Yoga op school
Op scholen is onderzoek gedaan naar de resultaten van het leervermogen van kinderen. Op sommige scholen in Amerika wordt de techniek al op grotere schaal ingezet voor het verbeteren van leerresultaten. Door regelmatige beoefening van de techniek verbeteren gemiddelde school resultaten met 1,5-2 punten.

 

Superbrain Yoga voor ADHD / Dislexie
De techniek biedt een natuurlijke ondersteuning voor mensen met ADHD en dyslexie. Makkelijker, sneller lezen en beter concentreren en meer innerlijke rust zijn resultaten die bij velen direct of binnen enkele weken merkbaar zijn.