Master Choa Kok Sui, grondlegger van Pranic Healing schreef maar liefst 27 boeken over Pranic Healing.

 

Behalve een krachtige effectieve methode voor (zelf)heling, geeft Pranic Healing inzicht en kennis over de werking van energie op vele terreinen. De workshops zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling.

 

GEVORDERDE WORKSHOPS

 

Welke Workhops kan ik direct volgen?

 

Iedereen kan Pranic Healing leren, speciale aanleg is niet nodig!

 

Superbrain Yoga is een prachtige kennismaking en krachtige techniek die je in 2 minuten per dag je mentale vermogen versterkt.

 

Basic Pranic Healing legt het fundament voor het werken met energie middels vele technieken die je dagelijks op jezelf en anderen kunt toepassen.

 

Gevorderde Workshop zijn voor ieder die meer wilt leren; over kleurenprana, psychotherapie, crystal healing, zielsrealisatie, pranic feng sui, businessmanagement, inzicht in de energetische kennis binnen verschillende culturen en tradities, gevorderde meditaties en nog veel meer…

 

Je kan hiervoor terecht in binnen- en buitenland. Voor alle workshop geldt dat je eerste kennis maakt middels de basis workshop zodat je de basisprincipes van Pranic Healing goed begrijpt en op je juiste manier kunt toepassen.