Zoe & Pranic Healing 2

 

Zoë Anne Nijsten – Oprichter van Sun Mountain Studio

 

Zoë is Docent Basic Pranic Healing, Docent Superbrain Yoga

Pranic Healer, Meditatie Trainer & Gediplomeerd Masseur

 

Zoë werd geboren in Kenya waar haar vader op dat moment arts was.

Ze groeide grotendeels op in Nederland maar kreeg een grote reislust mee van haar ouders die ze al op jonge leeftijd ontdekte door de wereld rond te reizen op zoek naar verdieping. Met een voorliefde voor kunst en cultuur studeerde ze Theaterwetenschappen en Culturele studies aan de UVA. De wetenschap kon haar zeker boeien maar haar behoefte aan beleven was groter dan haar studielust. Na vier jaar studie ging zij op reis en volgde een grote verscheidenheid aan opleiding voor dans, zang, beweging, ontspanning, massage, yoga en meditatie.

 

Tijdens haar reizen werkte ze in en om het theater. Ze maakte zelf voorstellingen en gaf beweginstraining en les in integratie van dans (o.a. flamenco en improvisatie) en stem- en lichaamswerk in Zweden, Kroatie en de USA. Omdat ze zich verder wilde verdiepen in de anatomie van het menselijk lichaam behaalde ze in 2008 haar diploma als masseur aan de Brain Utting School of Massage in Seattle USA. Hier ontving zij gedegen scholing inclusief medische scholing. Zowel op de dansvloer als in het geven van massage en pranic healing behandelingen is ze in essentie het meest geboeid anderen te ondersteunen in het verkrijgen van zelfinzicht middels het verkennen van eigen lichaam en ziel.

 

Pranic Healing sluit naadloos aan bij haar nieuwsgierigheid tot verdieping.

Zoë werd begeleid in haar traject tot Pranic Healing trainer door Vivek Joshi, coordinator van Pranic Healing Nederland en België. Ze volgt o.a. training bij Master Hector Ramos, een van de acht meesters die Pranic Healing wereldwijd rijk is. De technieken ondersteunen haar dagelijks gericht zichzelf en anderen te blijven onderzoeken en ze deelt met grote liefde en aandacht wat zij zelf ervaart en leert.

 

In 2009 richtte zij Sun Mountain Studio op op haar kennis te delen.

Zij werkt als trainer, masseur en pranic healer op locatie in samenwerking met organisatoren en vrijwiligers en geeft o.a. behandelingen op haar thuisbasis “De Berkeley” in Bergen n.h.

 

” Dat er iets meer is dan wat we fysiek kunnen waarnemen was me al duidelijk als kind. Ik was gevoelig en open maar ervaarde dit vooral als lastig. Me niet bewust van wat er met me gebeurde soms maakte ik me weerbaar en schoof dat wat “niet normaal” was maar liever weg. Mijn creativiteit was mijn grote liefde en ik drukte me uit middels illustraties, dans en muziek.

Door de vele technieken die ik later bestudeerde en ook middels massage vond ik een mooie uitingsvorm om me meer en meer open te stellen voor wat ik nu kan herkennen als energie.

Ik ontdekte middels het maken en geven van voorstellingen en trainingen dat ik in essentie het vooral prachtig vind mensen te zien groeien. Daarnaast is samenwerking een grote passie.

Pranic Healing biedt een rijkere bron aan kennis dan ik me ooit had kunnen voorstellen, verzameld op een bijzonder unieke en efficiënte wijze. Een veelomvattende methode waarbinnen snelle groei plaats kan vinden middels gedegen kennis over wat energie of ‘prana’ is.

Het past bij me dit te mogen delen. Mijn eigen leerproces verdiept zich dagelijks en wat ik leer deel ik op eigen wijze. Juist mijn eigen grootste uitdagingen worden zo mijn kracht. Ik kan iemand begeleiden tot zover ik zelf ervaring heb als mens en ziel, niet meer, niet minder. En ik ben nooit uitgeleerd en dat houdt me gaande in alles wat ik doe.

De keuze voor Pranic Healing als methode was snel gemaakt omdat het werk gestoeld is op gedegen onderzoek, en zowel heel praktisch als spiritueel is. Het werk slaat een brug tussen spiritualiteit en wetenschap wat ik bijzonder belangrijk vindt in het zorgvuldig omgaan met kennis en clienten. Ik heb gedegen ervaring als masseur en combineer beiden indien gewenst.

Ik ben dankbaar deze prachtige kennis te mogen delen en samen te werken met een mooi en snel groeiend team.  ”

 

Zoë Nijsten | www.sunmountainstudio.nl | info@sunmountainstudio.nl | (0)6 47 43 88 80